Rafinované koření / Bettina Matthaei ; fotografie Wolfgang Schardt ; [přeložil Richard Kříž]

By: Matthaei, Bettina [Autor]Contributor(s): Schardt, Wolfgang [Fotograf]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Series: Jednoduché a osvědčenéPublication details: Praha : Grada Publishing, 2007 Edition: 1. vydDescription: 64 s. : il. ; 20 cmISBN: 978-80-247-2294-8 :Subject(s): koření předkrmy jídla dezerty druhy použitíScope and content: Ochucujte rafinovaně! Muškátový oříšek patří k bramborové kaši stejně jako skořice do švestkových povidel… ale proč byste se nemohli vydat při ochucování po nových cestách? S naším výběrem nejkrásnějších receptů pro labužníky to není problém. Ochutnejte teplý okurkový salát s mátovým jogurtem, kuře na muškátu s hrozinkami nebo garnáty s koriandro-kokosovou omáčkou. Neodolatelné jsou i dezerty jemně ochucené šafránem, portským vínem se skořicí nebo šťávou z limetek. Přehledná tabulka o koření a mnohé tipy a triky autorky jsou zárukou, že se vše určitě podaří a že se při vaření budete bavit.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Regionální fond Havířov Regionální fond Havířov Odd. pro dospělé
knihovna-dospele@k3bohumin.cz
K3 Bohumín - středisko knihovna – ODD. PRO DOSPĚLÉ
Pondělí 8 - 12 13-18:30
Úterý 8 - 12 13-18:30
Středa 8 - 12  
Čtvrtek 8 - 12 13-18:30
Pátek 8 - 12 13-18:30
Sobota 8 - 11  
naučná pro dospělé RF 641.8 (Browse shelf(Opens below)) Available 316602004148

Přeloženo z němčiny

Obsahuje rejstřík

Obsahuje barevné fotografie

Obshauje rejstřík

Ochucujte rafinovaně! Muškátový oříšek patří k bramborové kaši stejně jako skořice do švestkových povidel… ale proč byste se nemohli vydat při ochucování po nových cestách? S naším výběrem nejkrásnějších receptů pro labužníky to není problém. Ochutnejte teplý okurkový salát s mátovým jogurtem, kuře na muškátu s hrozinkami nebo garnáty s koriandro-kokosovou omáčkou. Neodolatelné jsou i dezerty jemně ochucené šafránem, portským vínem se skořicí nebo šťávou z limetek. Přehledná tabulka o koření a mnohé tipy a triky autorky jsou zárukou, že se vše určitě podaří a že se při vaření budete bavit.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha