100 faktů, které musíš znát. Jídlo / napsali Sam Baer, Rachel Firth, Rose Hall, Alice James a Jerome Martin

By: Baer, Sam [Autor]Contributor(s): Firth, Rachel [Autor] | Hall, Rose [Autor] | James, Alice [Autor] | Martin, Jerome [Autor] | Mariani, Federico, 1974- [02-Ilustrátor] | Polo, Parko [02-Ilustrátor] | Holešovský, Jakub, 1991- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Svojtka & Co., 2019Edition: První české vydáníDescription: 127 stran : barevné ilustrace ; 25 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788025623848 ;Other title: Sto faktů, které musíš znát | JídloUniform titles: 100 things to know about food. Česky Subject(s): jídlo | potraviny | výživa člověka | všeobecnosti a zajímavosti | food | foodstuffs | human nutrition | facts and features | jídlo -- potraviny -- výživa -- zajímavosti -- všeobecnostiGenre/Form: populárně-naučné publikace | obrazové publikace | publikace pro děti | popular works | pictorial works | children's literatureScope and content: Výběr nejzajímavějších faktů a překvapivých informací o jídle. Bohatě ilustrovaná kniha přináší odpovědi na nejrůznější otázky týkající se jídla. Děti se dočtou nejen o pokrmech a potravinách, ale získají i znalosti z oblasti chemie, biologie a fyziky (např. jak vytvořit jahodovou příchuť, proč je mrak z mouky výbušný, co je to hydroponické farmaření apod.).
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Regionální fond Havířov Regionální fond Havířov Odd. pro děti a mládež
knihovna-detske@k3bohumin.cz
K3 Bohumín - středisko knihovna – ODD. PRO DĚTI A MLÁDEŽ
Pondělí     - 13-17:00
Úterý     - 13-17:00
Středa     -  
Čtvrtek     - 13-17:00
Pátek     - 13-17:00
Sobota     -  
 
naučná pro děti RF M 64/III (Browse shelf(Opens below)) Available 316600739096

Přeloženo z angličtiny

Obsahuje rejstřík

Výběr nejzajímavějších faktů a překvapivých informací o jídle. Bohatě ilustrovaná kniha přináší odpovědi na nejrůznější otázky týkající se jídla. Děti se dočtou nejen o pokrmech a potravinách, ale získají i znalosti z oblasti chemie, biologie a fyziky (např. jak vytvořit jahodovou příchuť, proč je mrak z mouky výbušný, co je to hydroponické farmaření apod.).

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha