Burgery / autoři: Alexender Dölle & Sarah Schocke ; fotografie: Jörn Rynio
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Series: Jak na to (Jan Vašut)Publication details: Praha : Vašut, 2015 Edition: České vydání prvníDescription: 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cmISBN: 978-80-7236-978-2Uniform titles: Burger. Česky Subject(s): hamburgry karbanátky kuchařské receptyScope and content: Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Domácí výroba: Burgerové housky, přílohy i omáčkyItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Knihy |
Odd. pro dospělé
|
naučná pro dospělé | 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420490196883 |
Překlad z němčiny Hana Habartová
Obsahuje rejstřík
Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Domácí výroba: Burgerové housky, přílohy i omáčky
There are no comments on this title.