Rychlovečeře : (do 30 minut) / Jarmila Mandžuková
Material type: TextSeries: Vaří TeMiPublication details: Velké Bílovice : TeMi CZ, 2010 Edition: 1. vydDescription: 109 s., [16] s. obr. příl. : il. ; 21 cmISBN: 978-80-87156-45-2Subject(s): kuchařky vaření pokrmy recepty pracovní postupyScope and content: Současná doba je ve znamení rychlosti a spěchu. Rychle vyrábíme, stavíme, cestujeme, ba dokonce i rychleji dospíváme. A hlavně spěcháme. Je to způsobeno mírou zaměstnanosti a pracovního vytížení. V denním životě však jsou okamžiky, kdy je vhodné, ba přímo nutné se zastavit a udělat si chvilku pro domácí pohodu. A to nejlépe u společného stolu. Jenže jak toho docílit, když se přiřítíme domů ze zaměstnání a rodina netrpělivě čeká na okamžik nakrmení? Anebo již dokonce omdlévá hlady? Co si živitelka nebo živitel má počít rychle a hned teď, když nemá samoprostírací ubrousek ani hrneček, který sám vaří? V takových případech pomůže tato kuchařská knížka, kterou napsala renomovaná odbornice na moderní výživu ing. Jarmila Mandžuková. Zaměřila se na přípravu večeří, což je za všedních dní hlavní, ne-li jediné jídlo konzumované rodinou vespolek.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Knihy |
Odd. pro dospělé
|
naučná pro dospělé | 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Staženo | 420490172231 |
Současná doba je ve znamení rychlosti a spěchu. Rychle vyrábíme, stavíme, cestujeme, ba dokonce i rychleji dospíváme. A hlavně spěcháme. Je to způsobeno mírou zaměstnanosti a pracovního vytížení. V denním životě však jsou okamžiky, kdy je vhodné, ba přímo nutné se zastavit a udělat si chvilku pro domácí pohodu. A to nejlépe u společného stolu. Jenže jak toho docílit, když se přiřítíme domů ze zaměstnání a rodina netrpělivě čeká na okamžik nakrmení? Anebo již dokonce omdlévá hlady? Co si živitelka nebo živitel má počít rychle a hned teď, když nemá samoprostírací ubrousek ani hrneček, který sám vaří? V takových případech pomůže tato kuchařská knížka, kterou napsala renomovaná odbornice na moderní výživu ing. Jarmila Mandžuková. Zaměřila se na přípravu večeří, což je za všedních dní hlavní, ne-li jediné jídlo konzumované rodinou vespolek.
There are no comments on this title.