Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst / Eva-Maria a Wolfgang Dreyerovi ; [z německého originálu ... přeložil Vladimír Řehořek]

By: Dreyer, Eva-Maria [aut]Contributor(s): Dreyer, Wolfgang [Autor] | Řehořek, Vladimír, 1933- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Series: Průvodce přírodouPublication details: [Líbeznice] : Víkend, 2010 Description: 173 s. : il. ; 20 cmISBN: 978-80-7433-021-6Subject(s): botanika rostliny byliny plody houby receptyScope and content: Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Odd. pro dospělé
knihovna-dospele@k3bohumin.cz
K3 Bohumín - středisko knihovna – ODD. PRO DOSPĚLÉ
Pondělí 8 - 12 13-18:30
Úterý 8 - 12 13-18:30
Středa 8 - 12  
Čtvrtek 8 - 12 13-18:30
Pátek 8 - 12 13-18:30
Sobota 8 - 11  
naučná pro dospělé 582.28 (Browse shelf(Opens below)) Available 420490171686
Regionální fond Havířov Regionální fond Havířov Skřečoň
knihovna-skrecon@k3bohumin.cz
K3 Bohumín - středisko knihovna – pob. SKŘEČOŇ
Pondělí  13-17:00  
Úterý  13-17:00  
Středa    
Čtvrtek  13-17:00  
Pátek  13-17:00  
naučná pro dospělé RF SR 581.6 (Browse shelf(Opens below)) Available 316602010005

Obsahuje rejstřík

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha