Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby / Achim Samwald ; [z německého originálu ... přeložila Jitka Koubková]

By: Samwald, Achim [Autor]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2008 Edition: 1. vydDescription: 127 s. : il. ; 19 cmISBN: 978-80-247-2566-6Subject(s): kuchařství potraviny zpracování sušení ovoce zelenina bylinky houby ořechy fíky datle obilí recepty škůdciScope and content: Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Regionální fond Havířov Regionální fond Havířov Sklad
1-Naučná literatura
naučná pro dospělé RF 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 316602006080

Obsahuje barevné fotografie

Bibliografie na s. 121 -- Obsahuje rejstřík

Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha