Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby / Achim Samwald ; [z německého originálu ... přeložila Jitka Koubková]
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2008 Edition: 1. vydDescription: 127 s. : il. ; 19 cmISBN: 978-80-247-2566-6Subject(s): kuchařství potraviny zpracování sušení ovoce zelenina bylinky houby ořechy fíky datle obilí recepty škůdciScope and content: Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Regionální fond Havířov | Sklad 1-Naučná literatura | naučná pro dospělé | RF 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316602006080 |
Obsahuje barevné fotografie
Bibliografie na s. 121 -- Obsahuje rejstřík
Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.
There are no comments on this title.