Klobásy, salámy, paštiky : [nejlepší domácí recepty] / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka ; [přeložila Jitka Koubková]
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2007 Edition: 1. vydDescription: 156 s. : il. ; 21 cmISBN: 978-80-247-2285-6Subject(s): maso jídla speciality klobásy paštiky salámy recepty domácí uzení výroba receptyScope and content: Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Regionální fond Havířov |
Skřečoň
|
naučná pro dospělé | RF SR 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316602004512 |
Bibliografie na s. 151 -- Obsahuje rejstřík
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.
There are no comments on this title.