Klobásy, salámy, paštiky : [nejlepší domácí recepty] / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka ; [přeložila Jitka Koubková]

By: Gahm, Bernhard [Autor]Contributor(s): Volk, Fridhelm, 1942- [Fotograf] | Koubková, Jitka [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada Publishing, 2007 Edition: 1. vydDescription: 156 s. : il. ; 21 cmISBN: 978-80-247-2285-6Subject(s): maso jídla speciality klobásy paštiky salámy recepty domácí uzení výroba receptyScope and content: Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Regionální fond Havířov Regionální fond Havířov Skřečoň
knihovna-skrecon@k3bohumin.cz
K3 Bohumín - středisko knihovna – pob. SKŘEČOŇ
Pondělí  13-17:00  
Úterý  13-17:00  
Středa    
Čtvrtek  13-17:00  
Pátek  13-17:00  
naučná pro dospělé RF SR 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 316602004512

Bibliografie na s. 151 -- Obsahuje rejstřík

Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha